KURANDA hundesengen som har vært produsert i USA siden 1987, er ENDELIG kommet til Norge, og kan kun kjøpes her i vår webshop eller ved å kontakte oss på mail. Behovet for en tygge -og bitesikker hundeseng er enormt. Vi snakker av egen erfaring etter 21 år med hund og oppdrett. Vi håper å kunne tilfredsstille andre også med en endelig løsning på problemet med istykkerrevne og istykkertygde 

hundesenger.


Kuranda hundesengen er meget lett å rengjøre, bare å tørkes ren da det ikke trengs noe liggeunderlag. Dessuten gir Kuranda hundesengen en dokumentert ortopedisk liggekomfort og som gjennom sitt trykkutjevnende formål motvirker fortykkede/liggesår på albuer/haser hos store tunge hunderaser. Kuranda hundesengen brukes av hundepolitiet i både USA, England og Australia.

Vi har, utifra vår egen erfaring och mangeårige bruk av de fleste modellene av Kuranda hundesengene på vår kennel, valgt å anbefale Kuranda hundesengen med samtlige deler i aluminium til kenneler og hundpensjonat, samt valpekull og lignende. Disse bruksområdene utsetter hundesengene for høy belastning og hard slitasje.

Modellen i aluminium (anbefalt maxbelastning 250 IBS = ca. 120 kg) er Kurandas "top of the line" når det gjelder holdbarhet langt utover det normale. 


Den prisgunstige Kuranda hundesengen i PVC har Kurandasengens alle fordeler og er et gunstig alternativ ved lavere slitasjebruk, f.eks for hunder som ikke har et behov eller en trang til å tygge istykker alt. 
Anbefalt maxbelastning 100 IBS = ca. 50 kg.

Til valpekull anbefaler vi altså sengen i aluminium! 

OBS! Noter at størrelsene gjelder YTTERMÅL på sengene.


Rammer


 Aluminium

 • Patentert, tyggesikker, meget sterk, men lettvektig aluminiums ramme av samme materiale man bruker i fly
 • Enkel å rengjøre, garantert like fin etter uttalige rengjøringer
 • Tilgjengelig I et bredt utvalg av liggeunderlagmateriale og farger
 • Hjørner og ben er i aluminum
 • Opp til 120 kg
 • Unngå bruk av klorprodukter på aluminium sengene

PVC

 • Holder hundene tørre og komfortable innendørs og utendørs
 • Meget sterk ramme laget av Polyresin materiale (PVC)
 • Rammene av fargene walnut og almond er tyggesikre, men ved meget intense tyggere anbefales aluminiumsrammen
 • Gir god og fast støtte som selv ingen pute kan matche
 • Enkel å rengjøre, garantert like fin etter uttalige rengjøringer
 • Tilgjengelig I et bredt utvalg av liggeunderlagmateriale og farger
 • UV-bestandig finish på rammen og velger man walnut vil denne ikke falme i solen
 • Festemateriale (skruer) i korrosjonsbestandig og rustfritt stål for lang holdbarhet
 • Opp til 50 kg

Liggeunderlag

 • Heavy Duty vinyl (mest holdbar, enklest å rengjøre)

Vårt mest holdbare alternativ, ideelt for gigantiske raser og destruktive hunder. Ikke-absorberende, fast materiale, bare spray og tørk tørt. Ideell for kenneler.

 

 • Cordura (slitesterk med mykere vev)

Slitesterk høy-denier nylon gjør den ideell for eldre hunder da den gir rikelig med trekkraft for å komme på og av sengen. Beste stoffvalg for hunder med sensitiv hud eller allergier.

 

 • Vinylvev (optimalt til utendørs)

Flott for utendørs bruk og inkontinente hunder. Åpen, vanntett vev som lar luft og

vann strømme gjennom, og hjelper hundene med å holde seg kjølige og tørre. Beskyttet mot UV-stråler.

Ikke dekket av vår tyggesikre garanti.

 

Molosse Antique AS tar hovedsakelig kun inn aluminiums rammer (alle størrelser) og PVC walnut rammer (alle størrelser), samt liggeunderlaget Heavy Duty Vinyl. Om andre produkter fra Kuranda er ønskelig, kan dette taes med på neste bestilling mot 50 % forhåndsbetaling. Vi har tilgang til å bestille PVC rammer i almond, andre liggeunderlagsmaterialer enn Heavy Duty Vinyl, «fleece-puter» til sengene (alle størrelser), bur-ben til de forskjellige rammene (som gjør Kuranda sengen optimal å bruke inni bur), kattesenger (forskjellige typer og størrelser), kun liggeunderlag (om man har kjøpt Kuranda seng tidligere og kun trenger nytt underlag for å få en seng så god som ny igjen) og reservedeler som evt ikke dekkes av garanti. Vi imøteser din henvendelse for produkter vi normalt sett ikke lagerfører her i Norge til enhver tid.


1 års Garanti!

(ved kjøp av komplett seng i aluminium)
Om din hund skader en del av rammen eller underlaget, sender vi reservedeler kostnadsfritt. Kosmetiske skader omfattes ikke av garantien.

(Garantien gjelder aluminiums-rammer, samt Cordura og 40 oz Heavy Duty Vinyl stoffer inntil ett år fra den opprinnelige kjøpsdatoen for sengen. *Vinylvevestoffer og fleeceputer dekkes ikke av denne garantien*. Hvis hunden(e) din(e) er i stand til å skade noen del av rammen eller stoffet utover brukervennligheten, sender vi ut reservedeler kostnadsfritt. Kosmetisk skade dekkes ikke av garantien. Garantikrav er begrenset til én gratis erstatning pr del pr seng. Et fraktgebyr kan påløpe for eventuelle garantikrav for å dekke fraktkostnader.)